Blog

Ako odradiť zlodejov pomocou osvetlenia?
18.10.2017

Ako odradiť zlodejov pomocou osvetlenia?

Vlámanie sa do príbytkov je pre zlodejov ešte stále jeden z najistejších spôsobov, akým sa dostať k svojej koristi. Opustené a nestrážené príbytky sú totiž až príliš ľahkou korisťou. Zlodeji dom dlhšie sledujú, aby sa naučili denný program domácich a vytipovali si ideálny čas na akciu. Nie je veľmi prekvapujúce, že v lete je takýchto vlámaní najviac.


4 príklady, ako osvetliť záhradu
15.9.2017

4 príklady, ako osvetliť záhradu

S odchádzajúcim letom si budeme musieť opäť raz zvyknúť na kratšie dni a dlhšie tmavé večery. To však neznamená, že sa musíme úplne vzdať posedení na terase alebo záhrade. Práve naopak – na jeseň má terasa a záhrada svojské čaro. Jediné, čo treba zabezpečiť, sú teplé deky a vhodné osvetlenie. Otázka však znie, aké je to to „vhodné osvetlenie“? To záleží na tom, aký štýl preferujete...


Ako osvetliť schodisko?
8.9.2017

Ako osvetliť schodisko?

Osvetlenie v domácnosti plní viacero funkcií. Samotné svietidlo je dizajnovým kúskom, doplnkom, ktorý dotvára celkové vyznenie interiéru. Pomocou svetla vieme navodiť špecifickú atmosféru, pri príjemnom osvetlení sa nám dobre oddychuje, keď potrebujeme pracovať, intenzitu osvetlenia zvýšime.


9 najčastejších chýb týkajúcich sa osvetlenia
29.6.2017

9 najčastejších chýb týkajúcich sa osvetlenia

Osvetlenie domu alebo bytu nie je žiadna veda, poviete si. A v podstate máte pravdu, zabezpečiť osvetlenie príbytku naozaj nie je také náročné. Ak k tomu ale budete pristupovať len ako k nevyhnutnej povinnosti, ktorú budete chcieť mať čo najskôr za sebou, čoskoro zistíte, že ste pri tom urobili množstvo chýb. Dá sa s nimi, samozrejme, žiť, ale budú vám kaziť plnohodnotný zážitok z vašej domácnosti. Či už po funkčnej alebo vizuálnej stránke. Na čo si dávať pozor najviac?


29.6.2017

Ako vonkajšie svietidlá dokonale rozžiaria vašu záhradu a prežijú aj silný lejak?

Čaká vás v najbližšej dobe výber vonkajšieho osvetlenia? Dajte si pozor, aby spĺňalo všetky potrebné parametre. Poradíme vám, ako si vybrať také svetlo, ktoré zvládne takmer každú nepriazeň počasia. Čítajte pozorne.


6 vecí, na ktoré by ste si mali dať pozor pri výbere svietidiel
29.6.2017

6 vecí, na ktoré by ste si mali dať pozor pri výbere svietidiel

Vyberať osvetlenie do domácnosti patrí medzi tie príjemnejšie činnosti pri zariaďovaní nového domova. Všetko už je takmer hotové, už to len doladiť správnymi svietidlami. Ale pozor! Pri ich výbere si dajte pozor na niektoré veci, aby vybrané svietidlo spĺňalo všetky vaše požiadavky.


22.6.2017

Ako si správne nasvietiť home office?

Práca z domu je čoraz populárnejšia a dá sa predpokladať, že tento trend bude aj v najbližších rokoch stále rásť. Pribúdajú pracovné pozície, ktoré si vyžadujú len počítač, a nie ste pri nich viazaní na konkrétne miesto. Môžete byť na Bali alebo si vlastnú kanceláriu urobiť doma. Na to, aby sa vám doma dobre pracovalo, musí byť splnených zopár podmienok. Jednou z najdôležitejších je úroveň pracovného prostredia, ktoré je vo veľkej miere ovplyvňované osvetlením. Práve na to si dnes posvietime.

Platobne metody
Nastavenia cookies