Blog

13.2.2017

Dekoračné lampy

Chýba Vám doma dekorácia, ktorá by dodala Vašim miestnostiam nový rozmer? Vhodnou dekoráciou sa môžu stať aj svietidlá.


13.2.2017

Kancelárske a priemyselné svietidlá

Nevyhovujúce kancelárske, ako aj priemyselné svietidlá majú často za následok zhoršenie videnia, bolesti hlavy a z toho vyplývajúcu podráždenosť, zníženie pracovnej motivácie a v konečnom dôsledku aj zníženie pracovného výkonu zamestnancov.


24.11.2016

Tajomstvo krištáľových lustrov odhalené: Je to symbol postavenia a výhodná investícia

Pohrávate sa s myšlienkou na kúpu krištáľového lustra? Nečudujeme sa. Našli sme totiž niekoľko dôvodov, prečo je to dobrá investícia. A na záver článku sme pridali niekoľko tipov, ako taký luster vyberiete.


22.11.2016

Stojanovú lampu vyberajte s rozumom. Na čom naozaj záleží?

Čaká vás kúpa stojanovej lampy? Výborne. Narazili ste na správny článok. S výberom vám radi pomôžeme. Na čo si musia dávať pozor vášniví čitatelia? A aká je ideálna lampa pre tých, ktorí za ňu nehodlajú dať celú výplatu?


15.11.2016

Sprievodca svietidlami pre deti: Tipy pre batoľatá aj školákov

Chystáte sa vyberať detské svietidlá? Čítajte pozorne. Pripravili sme pre vás sprievodcu, ktorý vám pomôže. Aké osvetlenie potrebuje batoľa? Aké predškolák? A aké školák?


13.11.2016

Než koupíte venkovní svítidla, zjistěte si jejich IP

Bojíte se na své zahradě? Rozsviťte si tam. Připravili jsme pro vás pár tipů, které vám pomohou s výběrem ideálních svítidel. Čtěte pozorně, ať nepřehlédnete informace o IP. Při výběru venkovního osvětlení je to důležitý údaj.


24.10.2016

Ktorý luster poteší držgroša, boháča aj tetu z Oravy?

Nádhera, krása, luxus – presne na tieto slová si zvykajte, odteraz ich budete často počúvať. Prečo? Pretože vám pomôžeme s výberom takého lustru, z ktorého každej vašej návšteve padne sánka.

Platobne metody
Nastavenia cookies