Blog

Čo by ste mali vedieť pred nákupom svetiel online
22.6.2017

Čo by ste mali vedieť pred nákupom svetiel online

Online nakupovanie zažíva zlaté časy. Ešte pred pár rokmi pristupovali zákazníci k online predajú s nedôverou, množstvo cez internet predaného tovaru ale neustále rastie. A neplatí to len pri osvedčených veciach, ako sú knihy alebo parfumy. Dnes je možné si cez internet objednať takmer čokoľvek. Aj kvalitné svietidlá. Na zopár veci si ale treba dať stále pozor.


Talianské svietidlá na dosah ruky
21.5.2017

Talianské svietidlá na dosah ruky

Taliani majú výnimočný cit pre detail, ich dizajnové osvetlenie je k Vám teraz ešte bližšie.


17.5.2017

Svetelné pojmy, ktoré by ste mali poznať

Lúmen, kandela, watt, kelvin... strácate sa pri týchto výrazoch a neviete, čo si máte pod nimi predstaviť? Niektoré z nich sú vám možno známe, iné vôbec. Neuškodí poznať ich všetky.


10.5.2017

Aký vplyv má na nás farba osvetlenia?

V poslednej dobe sa spomína najmä negatívny účinok umelého svetla na náš spánkový cyklus. Príčinou je citlivosť ľudského organizmu na svetlo s vlnovou dĺžkou približne 464 nanometrov, čiže modré svetlo. Čoraz väčší výskyt spánkových porúch v populácii je pripisovaný najmä častému vysedávaniu pri obrazovkách televízorov, počítačov a mobilov dlho do noci.


27.3.2017

Svetové trendy v osvetlení na rok 2017

Pokukávate po peknom osvetlení, ktoré by dokonale zútulnilo váš domov? Poradíme vám. Po usilovnom pátraní vám prinášame trendy na rok 2017. Inšpirujte sa.


13.2.2017

Luxus menom Kolarz

Značka Kolarz ponúka skutočne neuveriteľne široký a hlboký sortiment svietidiel, ktoré osvetľujú domácnosti veľkého množstva spokojných zájazníkov, ale zároveň osvetlenie tejto značky môžeme nájsť aj v galériách, koncertných sieňach či divadlách a hoteloch.


13.2.2017

Keramické LED žiarovky

LED žiarovky sa už pomaly, ale isto udomácňujú aj na slovenskom trhu a tešia sa stále väčšej obľube spotrebiteľov.

Platobne metody
Nastavenia cookies